<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Ebösszeírás Monostorpályiban

Ebösszeírás Monostorpályiban

2020-02-03 08:07:16

Ebösszeírás Monostorpályiban

Tisztelt Lakosság!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998-ban hozott törvényben foglalt kötelezettség alapján ebösszeírást tartunk Monostorpályi közigazgatási területén 2020. február 29-ig. Az ebösszeírás során az ebtartóknak egy adatlapot kell kitölteniük és azt eljuttatniuk az önkormányzatnak.

Aki nem tesz eleget a kötelezettségnek, arra a jegyző állatvédelmi bírságot szabhat ki (ennek minimuma 30.000 Ft), és kötelezheti az adatszolgáltatás teljesítésére.

Az adatlap a felhívás mellékletét képezi, valamint innen letölthető.

A kitöltött adatlapokat elektronikus úton e-mailben a jegyzo@monostorpalyi.hu címre elküldve, vagy személyesen lehet eljuttatni a Monostorpályi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatára, illetve postai úton a Monostorpályi Polgármesteri Hivatal (4275 Monostorpályi, Bajcsy-Zs. u. 1.) címére lehet elküldeni.

A mikrochippel (transzponderrel) ellátott, a központi nyilvántartásban már szereplő ebek esetében is ki kell tölteni az adatlapot.

Az ebösszeírás elrendelése olyan törvényi kötelezettsége az önkormányzatnak, mely az állat tulajdonosa, tartója és más személyek jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint ebrendészeti és állatvédelmi feladatok hatékony ellátása céljából szükséges.








Megosztás közösségi oldalakon

Pályázatok


SZÉCHENYI 2020
    Időjárás
    MAGYAR FALU PROGRAM
    Facebook oldalunk
    Belépés/Regisztráció




    Facebook connect Belépés Facebookkal

    Regisztráció helyett egyszerű belépés!
    A lenti gombra kattintva beléphetsz a Facebook profilod segítségével weboldalunkra.

    Tovább a profil oldalamra

    Facebook kilépés!
    A lenti gombra kattintva kilépsz a Facebook profilodból.

    Kiadványaink
    Monostorpályi szennyvizelvezetés fejlesztése