Monostorpályi Online


Belépés

Felhasználónév:

Jelszó:Emlékezz rám

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó ]


Chat Box
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj

Kedves Lakosok! 2015. január 1. napjától az önkormányzat tulajdonában lévő Monostorpályi M.F.Ü. Kft. fogja végezni településünkön a hulladék gyűjtést és szállítást. A cég honlapján a www.monostorpalyimfu.oldalunk.hu minden egyes információ rendelkezésre áll, de keressék bizalommal a kollégákat az eddig megszokott módon. Az eddigi rendezett és fegyelmezett hulladékgyűjtést minden Lakosnak tisztelettel megköszönjük. Juhász Péter jegyző
Kedves Lakosok! 2015. január 1. napjától az önkormányzat tulajdonában lévő Monostorpályi M.F.Ü. Kft. fogja végezni településünkön a hulladék gyűjtést és szállítást. A cég honlapján a www.monostorpalyimfu.oldalunk.hu minden egyes információ rendelkezésre áll, de keressék bizalommal a kollégákat az eddig megszokott módon. Az eddigi rendezett és fegyelmezett hulladékgyűjtést minden Lakosnak tisztelettel megköszönjük. Juhász Péter jegyző
Kedves mindenki! A honlapon elég sok téves információ áll a falu természetvédelmi értékeit illetően. Keressenek meg és kijavítom szívesen.
Kedves Lakosok! A gyermekétkeztetés továbbra is TÉRÍTÉSMENTES, azaz ingyenesen igénybe vehető. Az ide vonatkozó 2014.09.15. napi rendelet-módosítás csupán a bölcsődések vonatkozásában teszi bele a REGGELI szót a rendelet Mellékletébe, de attól nekik is és minden óvodásnak, bölcsődésnek, iskolásnak INGYENES az étkezés. Juhász Péter jegyző (2014.09.13.) Ui.: Ezt a félreértések elkerülése végett írtam.
Az előző két üzenet együtt kezelendő. Mai=2014.09.08. Juhász Péter HVI vezetője
Tájékoztatok mindenkit, hogy a mai HVB 17:00 órai utáni ülés (sorsolásról) a Monostorpályi Polgármesteri Hivatalban (4275 Monostorpályi, Bajcsy Zs. utca 1.) lesz. Juhász Péter HVI vezetője
Tájékoztatok mindenkit, hogy a helyi választási bizottság a jelöltek szavazólapon történő sorrendjéről 2014.09.08.-án 17:00 óra után dönt. Az ülés nyilvános. Juhász Péter HVI vezetője
Kedves Cimbi! Mióta feljelentették az önkormányzatot „jóakarók” evégett is többek között, azóta fokozottan ügyelünk a határidők betartásában. Köszönöm jelzését, hogy szólt. Köszönettel és Tisztelettel: Juhász Péter jegyző
cimbi - []
Szép napot mindenkinek. Érdeklődni szeretnék a jegyzőkönyveket mikor lehet látni ?
Monostorpályi Község Önkormányzata nevében Boldog Nőnapot kívánok valamennyi kedves Hölgy lakosainknak. Juhász Péter jegyző
A tavaszi lomtalanítás időpontja: 2014.03.18.
Kedves Lajos! Én 20.000 Ft-ot fizettem be az önkormányzatnak a traktor használatáért, ami tegnap (csütörtök) állt rendelkezésemre reggel 8 órától, 13 óráig, két fuvar fa szállításával. Tudomásom szerint 7.000 Ft/kanyar a faluban a többi fuvarozó által a fa elszállítása az erdőről, viszont én 10.000 Ft/kanyart számoltam, ezért a 20.000 Ft. Számoltam ugyanis azzal, hogy nem kerülöm el a figyelmét! Az emberek, akik segítettek nekem, azok a tegnapi és tegnapelőtti nap szabadságon voltak, a napszámukat én fizettem ki nekik. Nincs kiváltságról szó egyébként, amennyiben a lakosság részéről jelzés érkezik, úgy segítséget fogunk adni.
Önkormányzatunk nevében valamennyi Kedves Lakosunknak Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk. Juhász Péter jegyző
cimbi - []
Tisztelt Képviselők! Hallják a lakosság segélykiáltásait.
Minden kedves és szeretett Édesanyának Boldog Anyák Napján kívánunk Önkormányzatunk nevében. Juhász Péter jegyző
A chatboxban adatbázis bővítése céljából a már 2. éve esedékes karbantartást eszközöltük. Az eddigi üzenetek törlésre kerültek. További kellemes beszélgetést kívánok minden kedves vendégünknek! (Természetesen sem a hozzászólásoknál sem a fórumban nem lesz szükség hasonló karbantartásokra, mivel ott témákra szedve aktuális dolgokat meg lehet tárgyalni tehát elég csak a témát deaktiválnunk ha már nincs használatban. Természetesen, kötetlen beszélgetésekre, továbbra is bátran használják a chatboxot is. Következő karbantartás ismét csak évek múlva lesz esedékes, természetesen ez függ a kihasználtságtól is.)

Élő Chat oldalunk, a következő képre kattintva érhető el!

Online TV oldalunk a következő képre kattintva érhető el!

"HOMOBA" projekt
HOMOBA projekt
Oldalunkon megtekinthető és letölthető PDF dokumentumok megnyitásához szükséges, a közismert Adobe Reader program, amit látogatóink az alábbi linkre kattintva letölthetnek.

Legújabb fórumüzenetek
Írta: Kiss István
Különleges hotelt építettek fel Debrecentől 30 kil[tovább ...]


Írta: Kiss István
Ismét van élősúlyban eladó (tápmentes) tanyasi híz[tovább ...]


Írta: Szabó József
2013. július 28-án vasárnap 18 órától a Művelődési[tovább ...]


Írta: Szabó József
Egy kedden megjelent kormányrendelet tervezet szer[tovább ...]


Írta: Szabó József
Új információ a beruházásról, kiválasztásra került[tovább ...]


Írta: Szabó József
Ismételten minden féle pletykák mende-mondák kerin[tovább ...]


Írta: Kiss István
200-220 kg körüli tápmentes, nem vastag szalonnájú[tovább ...]


Írta: Szabó József
Tisztelt Falusi!Ma, tehát 2012. szeptember 7-én ni[tovább ...]


Írta: FALUSI
Tisztel Polgármester Úr!Ez általános válasz amit m[tovább ...]


Írta: Szabó József
Falusi! A csatorna beruházáshoz szükséges befizeté[tovább ...]


Számláló
Ma
Összesen: 25
Egyedi: 5

Legtöbb
Összesen: 96334
Egyedi: 46723

Oldal ...
Összesen: 287216
Egyedi: 77900
Credits
Upgraded By ifj. Sapi Imre.
ifjsapiimre@monostorpalyi.hu

Copyright © 2010 www.monostorpalyi.hu - Monostorpályi Önkormányzatának weboldala. Minden jog fenntartva. Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Monostorpályi Fórum
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma Helyi termékek (Monostorpályi Fórum) Kiss István 17836 2 Kiss István
cs okt 03 2013, 07:11 
Kiemelt Téma Ötletek (Monostorpályi Fórum) Kiss István 11712 13 Kiss István
k nov 24 2015, 08:52 
Kiemelt Téma Weboldal fejlesztése (Monostorpályi Fórum) Webmester 8546 11 Webmester
v dec 04 2011, 10:57 
Kiemelt Téma Szennyvíz beruházás (Monostorpályi Fórum) Szabó József 29222 48 Szabó József
szo júl 20 2013, 08:04 
Kiemelt Téma Érdeklődés, kérdés a Polgármesterhez (Monostorpályi Fórum) Szabó József 9807 14 Szabó József
cs aug 04 2011, 03:51 
Kiemelt Téma ONLINE TV TÁRSALGÓ (Monostorpályi Fórum) Webmester 4912 0 -
 
Kiemelt Téma Monostorpályi Online Társalgó (Monostorpályi Fórum) Webmester 6943 3 Szabó József
cs febr 17 2011, 08:06 
Témák: 7 | Válaszok: 91 | Megtekintések: 89981
Segíts te is Tóth Jázminnak!

Aki szeretne segíteni a Tóth családnak, adományát az Együtt Monostorpályi Jövőjéért Közhasznú Egyesület számlaszámára utalhatja: 60600015-11058090.
Tóth Jázmin Monostorpályi lakos részére adományt gyűjtést szervezünk.
Nézd meg videónkat és ha teheted segíts rajta Te is!

"Megható, szép videó, Köszönjük Papp Ferenc Monostorpályi lakosnak, és az Együtt Monostorpályi Jövőjéért KHE tagjainak! Reméljük sokat segít, és Jázmin egészségesen éli tovább életét!!!"

A család megsegítésére és Jázminka meggyógyulásához az adományokat, felajánlásokat szeretettel várjuk. Kérek mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten tegyen ezen cél érdekében.

Az adományokat az Együtt Monostorpályi Jövőjéért Közhasznú Egyesület számlaszámára lehet utalni.

Az Egyesület bankszámlaszáma: 60600015-11058090

Kérjük a megjegyzés rovatba feltüntetni: „Tóth Jázminka részére”

Jótékonysági rendezvényt is szervezünk a Monostorpályi Sportpályán 2011. október 15.-én 15 órától.KÖZLEMÉNYA Hajdú-Bihari Önkormányzatok Vízmű Zrt. korábbi közleményében foglaltaknak megfelelően – a szervezet korszerűsítés részeként – áttért a csekkes díjfizetésre.
Bár a leolvasás félévente történik, a fogyasztóknak lehetőségük van arra, hogy a pillanatnyi állást bediktálják telefonon, vagy postai úton eljuttassák az ügyfélszolgálatos munkatársainkhoz. Reményeink szerint hamarosan sms-ben és E-mailben is fogadni tudjuk majd a szükséges adatokat.
A fogyasztóbarát fizetési rendszer bevezetése ellenére azonban sajnos nem csökkent a kintlévőségek mértéke. Azért, hogy a tartozás ne halmozódjon tovább, vízkorlátozást jelentő szűkítőket szereltünk fel azoknál a fogyasztóknál, ahol jelentős az adóság mértéke.
A nehéz helyzetbe került, de fizetni szándékozókat részletfizetési lehetőség biztosításával segítjük.
Intézkedéseink elsődleges célja az, hogy – igazodva napjaink elvárásaihoz – olyan színvonalas szolgáltatást nyújtsunk, mely minden szolgáltatási területünkön élő fogyasztó megelégedését szolgálja.


Levélcím: 4001 Debrecen 1 Pf.10.
4034 Debrecen Hétvezér u.21.

Tisztelettel: Dalmi Sándor sajtóreferens

Tel: 52/527-327
E-mail: vizmuzrt@hajduviz.hu

Belügyminisztériumi közlemény - Valamennyi mobiltelefon felhasználó figyelmébeÖn üzenetet kap a telefonjára, melyben arra kérik, hívja vissza a 06 07 74 52 41-es számot.
Kérjük, semmi esetre se hívja fel a megadott számot, ellenkező esetben ugyanis telefonszámlája rendkívüli mértékben meg fog emelkedni!
A Szervezett Bűnözés Ellenes Központi Hivatal által kiadott jelen közleményt kérjük a lehető legszélesebb körben terjeszteni!

Az utóbbi időkben szélhámosok kifejlesztettek egy rendszert, mellyel képessé váltak a mobiltelefonok csalással történő használatára. Először a felhasználót felhívják a mobilján és úgy mutatkoznak be, mintha a szolgáltatójától, az Orange-tól, az SFR-től vagy a Bouygues-tól hívnák. Majd mobiltelefonja megfelelő működésének ellenőrzésére hivatkozva arra kérik, hogy tárcsázza a 09# -es kódot.
KÉRJÜK, SEMMIKÉPP NE TÁRCSÁZZA A MEGADOTT SZÁMOT, A VONALAT AZONNAL SZAKÍTSA MEG!
A szélhámosok megfelelő eszközökkel rendelkeznek hozzá, hogy a fenti kód beütését követően olvasni tudják a SIM kártyát. Ezt követően már csak egy új kártyát kell létrehozniuk.

A fentebb leírt módszert széles körben alkalmazzák, ezért fontos, hogy a hirdetményt mihamarabb továbbküldje a környezetében élő lehető legtöbb embernek, magánszemélyeknek, vállalatoknak és így tovább.FIGYELEM!
SÜRGŐSEN adja tovább!
Amennyiben kijelzőjén beérkező híváskor az "A C E" betűk jelennek meg, kérjük, ne vegye fel, a hívást utasítsa el! Ez egy olyan vírus, amely tönkreteszi a SIM kártyát és megrongálja a mobiltelefont. Ezt az információt a Motorola, a Sagem és a Nokia is megerősítették.


Vámospércs–Monostorpályi 2–6 (2–1)50 néző, vezette: Csiszár K. (Pap E., Péter A.).

Vámospércs: Orosz L. – Őri Z., Kovács Gy., Jónás J., Nagy J., Vietorisz J., Halász S., Kiss I., Balogh S., Bányai G. (Malmos G.), Károlyi A. (Lakatos I.). Edző: Oláh Sándor.

Monostorpályi: Nagy L. – Bodnár L. (Kocsis J.), Nyilas Sz., Besenyei B. (Bodnár A.), Kőnig A., Kun Á., Kóródi D., Gyügyei Z., Kéri L. (Nyilas J.), Bodnár I. (Vincze S.), Pataki E. Edző: Darnai József. Gól: Bányai G. (2), illetve Pataki E. (2), Kőnig A., Vincze S., Bodnár A., Kun Á. Jók: a pályán maradtak közül mindenki, illetve Bodnár A., Vincze S., Kóródi D., Kun Á. Kiállítás: Vietorisz J., Őri Z., Nagy J. Ifi: 3–4.


Oláh Sándor: – A kiállításokkal eldőlt a mérkőzés.

Darnai József: – Feledhető első félidő után a második félidei nagyszerű játékkal 2–1-ről sikerült megfordítani 2–6-ra a mérkőzést. Szeretnék gratulálni a játékvezetői hármasnak, következetesek voltak a piros lapok odaítélésénél.

Kézmosás Világnapja 2011. 10. 15.Az UNICEF szervezésében és sok más szervezet támogatásával – 2009 óta - október 15-én kerül Magyarországon is megrendezésre a Kézmosás Világnapja. A világnap célja, hogy eseményeivel felhívja a figyelmet a szappannal történő kézmosás fontosságára. A rendszeres, alapos kézmosás hiánya miatt kialakuló fertőzések (hasmenés, tüdőgyulladás) évente 3,5 millió gyerek életét követelik a fejlődő országokban. Főzés utáni és evés előtti vagy WC használat utáni szappanos kézmosással ez az arány 25-50%-kal csökkenthető. Különösen veszélyes a rendszeres és alapos kézmosás elmaradása az élelmiszer-feldolgozó iparban és az élelmiszerekkel dolgozóknál (eladó, szakács), illetve az orvosoknál és az egészségügyi személyzetnél. Ezen az úton olyan súlyos fertőzések terjedhetnek, mint a szalmonella vagy a hepatitis A fertőzés.

Miért fontos a kézmosás?
Kezünk nap, mint nap számos szennyezett felülettel érintkezik. Ha véletlenül megérintjük az arcunkat, a kórokozók a szemünkön, orrunkon vagy szájunkon keresztül bejuthatnak a szervezetünkbe. A kórokozókat kézfogás útján is terjeszthetjük, de úgy is, ha valaki megfog utánunk valamit (pl. ajtókilincs). Ez az érintkezés - ha a kórokozók a kezünkről az orrunkba, szájunkba vagy a szemünkbe kerül - fertőzéshez vezethet. Kórokozók mindenütt megtalálhatók, az olyan mindennapos használati tárgyakon, mint a telefon, a kilincs, a fogkefe vagy a vízcsap, de a legnagyobb számban éppen a kezünkön. Logikus tehát, hogy gyakori helyesen végzett kézmosással számos fertőzésnek elejét vehetjük.


Napkollektoros rendszer telepítése


Napkollektoros rendszer telepítése Monostorpályiban a Gondozási Központban és az Irinyi József Általános Iskolának tagintézményében, a Thuolt István Általános Iskolában.

Az Európai Unió tagállamai 2007. év márciusban egyhangúlag vállalták, hogy 2020-ig az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását 20%-kal
csökkenti, az energiafelhasználáson belül a megújuló energiaforrások részarányát a jelenlegi 8,5%-ról 20%-ra növeli, és az
energiahatékonyságot 20%-kal javítja.

............................
További információhoz kattintson a fent látható képekre.

Magyarországon is igyekszik megfelelni ezen vállalásnak, ám annak ellenére, hogy a megújuló energiaforrásokban (napenergia, biomassza, geotermikus energia) nagy a potenciál, a kihasználtságuk rendkívül alacsony!

A napenergia a legtisztább, legnagyobb mennyiségben rendelkezésre álló megújuló energia. Az Észak+Alföldi Régióban a napsütéses órák száma, mely a napenergia termeléshez megfelelő, kb. 1200 óra. A napenergiának két fő felhasználási lehetősége lehet, elektromos áram előállítása napelemmel, illetve meleg víz előállítása napkollektor segítségével. Monostorpályi Község Önkormányzata 2011.
évben döntött egy 35,728 m2+es napkollektoros rendszer megvalósítása mellett, amely az Irinyi József Általános Iskola Intézmény tetején lett elhelyezve.

A rendszer képes az intézmény csaknem teljes használati meleg víz igényének biztosítására tavasztól+őszig. A beruházás által jelentős költségmegtakarítás érhető el, hiszen nem szükséges elektromos áramot, illetve földgázt használni a meleg víz előállításhoz. A beruházás bruttó bekerülési költsége 12.163.540 Ft, melyhez az Önkormányzat 10.339.009 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. Az Önkormányzat által megvalósított beruházás Hajdú+Bihar megyében az elsők között valósult meg, és olyan modellértékű beruházás, mely mintaként szolgálhat a többi község és város részére.

Nyíracsád–Monostorpályi 1–2 (1–0)150 néző, vezette: Percze Zs. (Rózsa K., Mészáros P.).

Nyíracsád: Milák A. – Rózsa B., Tóth Á., Pintye S. (Horváth I.), Antal N., Illés R. (Matil M.), Tóth I., Balogh T., Ternován J., Kelemen J. (Árvai Sz.), Dobrai G. Edző: Patalenszki József.

Monostorpályi: Szabó A. – Bodnár L., Bodnár I., Besenyei B., Nyilas Sz. (Borók K.), Kőnig A., Takács G., Kóródi D., Kéri L. (Bodnár A.), Kun Á. (Vincze S.), Nagy L. Edző: Darnai József. Gól: Dobrai G., illetve Bodnár I. (2). Jók: mindenki, illetve mindenki, a mezőny legjobbja Bodnár I. Ifi: 5-2. Kiállítás: Rózsa B., illetve Takács G.

Patalenszki József: – Egyszer minden sorozat megszakad, sajnos nekünk ez a Monostorpályi ellen következett be. A döntetlen igazságosabb lett volna, mivel mi sokkal több helyzetet dolgoztunk ki, mint Monostorpályi. Gratulálok ifi csapatom győzelméhez.

Darnai József: – Sérültekkel teletűzdelt csapatom nagyszerű győzelmet aratott a pillanatnyi listavezető ellen. Ennek a nagyszerű mérkőzésnek egy kis szépséghibája volt, a fiatal játékvezetők nem tudtak felnőni a feladathoz.

Monostorpályi–Debreceni SC 1–3 (1–1)100 néző, vezette: Prezenszky M. (Muszka Z., Katona D.)

Monostorpályi: Szabó A. – Besenyei B. (Bodnár L.), Bodnár I., Nyilas Sz., König A., Kun Á.(Nyilas J.), Gyügyei Z., Kóródi D., Takács G. (Vincze S.), Pataki E., Nagy L. Edző: Darnai József.

Debreceni SC: Mohácsi A. (Párványik P.) – Károlyi N. (Kiss Z.), Pocsai G., Bógyis I., Veres S., Botos S., Zsíros N. (Csige M.), Nagy N. (Zabiák P.), Nagy Zs. (Nagy I.), Fehér J., Kikó (Laczovics A.). Edző: Nagy Róbert. Gól: Gyügyei Z., illetve Nagy N., Zsíros N., Veres S., Jók: senki, illetve mindenki a mezőny legjobbja. Ifi: 3–0.


Darnai József: – Nagyon alacsony színvonalú mérkőzésen bosszantó vereséget szenvedtünk egy nagyon szerény képességű csapat ellen. Bár hozzáteszem, hogy a vereségünk megérdemelt. Hogy pozitívumot is mondjak, nagyszerű volt a játékvezetői hármas. Végül szeretnék sok boldogságot a kívánni a sport-családunk újabb jövevényének, egyik játékosom Bodnár István megszületett Bodnár Balázs nevű fiának.

Nagy Róbert: – A csütörtöki edzésen azt hittem, hogy nagy halat fogunk, de kiderült hogy csak egy kis ebihalat találtunk. A mai mérkőzés igazi Csapatmunka volt, gratulálok minden játékosomnak. Óriásiak voltatok srácok. Párványik Petinek pedig gratulálok az első felnőtt mérkőzéséhez. További sok sikert a monostorpályi csapatának

Nádudvari SE-Szertár Sportbolt–Monostorpályi 1–4 (0–2)80 néző, vezette: Lévai Z. (Pap E., Péter A.).

Nádudvari SE-Szertár Sportbolt: Nagy J. – Gál S., kenéz N., Tarcsi S. (Tóth T.), Puskás R. (Budai L.), Polgár M, Tóth L. (Murvai V.), Nagy S. 1, Nagy S. 2, Silye G., Décsi J. (Lőrinczi G.). Edző: Szkupi Tibor.

Monostorpályi: Szabó A. – Váradi L. (Besenyei B.), Bodnár L., Nyilas Sz., Kőnig A., Takács G., Kóródi D., Kéri L. (Nyilas J.), Gyügyei Z., Kun Á., Bodnár I. (Borók K.). Edző: Darnai József. Gól: Nagy S. 2, illetve Bodnár L., Kóródi D., Gyügyei Z., Kun Á. Jók: Nagy J., Puskás R., Tarcsi S., Gál S., illetve Bodnár I., Bodnár L., Szabó A., Nyilas Sz., Ifi: 1–3.


Szkupi Tibor: – A mezőnyben jól játszottunk, de a helyzeteinket sajnos nem tudtuk gólokra váltani. A Monostorpályi csapatának nincs szüksége külső segítségre.

Darnai József: – 20 perc csapkodó játék után biztos győzelmet arattunk. A helyzeteink alapján nagyobb arányban is győzhettünk volna. Gratulálok a nagyszerű játékvezetéshez.

Pályázat a tanyagazdaságok fejlesztésének támogatásáraPályázat a tanyák, valamint az alföldi tanyás térségek megőrzése és fejlesztése érdekében a tanyagazdaságok fejlesztésének csekély összegű (de minimis) támogatására nyílt pályázatot hirdet. A pályázat célja: A tanyai gazdálkodás megújítása, újjáélesztése, a tanyai életmód – sajátos értékeinek megmentése, megőrzése mellett – hátrányainak csökkentése, valamint az alföldi tanyás térségek fenntartható, a komplex vidékfejlesztéshez illeszkedő fejlődésének elősegítése érdekében a tőkeszegény tanyai gazdaságok támogatása, gazdálkodási feltételeik megerősítése.

A támogatás igénybevétele a tanyagazdaságok fejlesztése, illetve épület- és eszközállományuk megújítása keretében:

a) tanyai lakóépület felújítására;
b) gazdálkodási célú épületek felújítására, építésére;
c) gazdálkodási gépek, kisgépek, eszközök fejlesztésére, beszerzésére;
d) karám, kerítés létesítésére, felújítására;
e) vetőmag, gyümölcsfa csemete vásárlására, beszerzésére;
f) állatállomány kialakítására, bővítésére;
g) tanyagazdaság megújuló energiával történő energetikai megújítására;
h) egészséges ivóvíz beszerzéséhez szükséges létesítmények beruházására, valamint
i) természetközeli, egyedi szennyvíz-kezelésre és elhelyezésre.
A pályázat több támogatási cél megvalósítására is irányulhat.


VIII. Dinnyefesztivál - Monostorpályi
( A pénteki rendezvényre a belépő díj 400 Ft/fő - a jegyek elővételben megvásárolhatók a boltokban, és péntek este a rendezvény helyszínén. )

Erdőspusztai Kistérség Humánfejlesztő Egyesület


Hajdúbagos, Hosszúpályi, Monostorpályi ifjúságsegítői
és aktív résztvevői, kedves fiatalok!Egyesületünk a mikro kistérségben komplex ifjúságfejlesztő programot dolgozott ki és indít el 2011 – ben, amelynek főbb elemei:

- ifjúsági párbeszédrendszer, ifjúsági részvétel fejlesztése,
- egészségtudat, egészséges életmód
- önkéntesség, aktív társadalmi szerepvállalás

A programban a 3 településről összesen 20 fiatal vesz részt + településenként 2 felnőtt segítő.
A célcsoport megjelölés: 14-26 éves korú fiatalok.

Helyszínek: Hajdúbagos: 2011-08-08 17 óra Hétfő Polgármesteri hivatal; 2011-09-14 Polgármesteri hivatal 17 óra szerda; 2011-09-24 17 óra Polgármesteri Hivatal szombat Közös záró program.

Hosszúpályi: 2011-08-09 Művelődési Ház 17 óra Kedd; 2011-09-10 péntek Művelődési Ház 17 óra; 2011-09-15 Művelődési Ház 17 óra csütörtök.

Monostorpályi: 2011-09-08 Művelődési Ház 17 óra csütörtök.

A program idejére büfé ellátást biztosítunk.

Szeretettel várjuk azokat az ifjúságsegítőket és aktív fiatalokat, akik szeretnének részt venni a programban. Közös célunk az, hogy helyben és a térségben erősödjön a fiatalok közösségi részvétele és identitása, valamint a települések fiataljai közötti kapcsolatok épüljenek és erősödjenek.

Szakmai tanácsadó partnerünk a HBM-i Ifjúsági Módszertani Iroda.
Támogatónk:

Erdőspusztai Kistérség Humánfejlesztő Egyesület
4273 Hajdúbagos
Nagy u. 117.
Tel./ Fax: 52/610-862 e-mail: ekhe@fibermail.hu
Monostorpályi–Ebesi S.B.K.E. 4–2 (1–1)150 néző, vezette: Buczkó Béla ( Butt T., Pál G.)

Monostorpályi: Szabó A. – Bodnár L. (Szilágyi Z.), Nyilas Sz., Bessenyei B. (Nyilas J.), Kőnig A., Takács M (Vincze S.), Gyügyei Z., Kóródi D., Kéri L. (Nagy L., Borók Zs.), Pataki E., Bodnár I. (Kun Á.). Edző: Darnai József.

Ebesi S.B.K.E.: Szentesi F. – Andirkó I. (Szentesi R.), Nagy R., Csorvási J., Nagy Z., Varga Á., Antal A., Tóth B. (Kovács T.), Szabó J. (Bőde Z.), Horváth Gy. (Szathmári S.), Harsányi P. Edző: Kovács József. Gól: Gyügyei Z. (2), Pataki E., Nagy L., illetve Harsányi P., Varga Á. Jók: senki, illetve Nagy Róbert. Ifi: 3–5.

Darnai József: – Minden feltétel biztosított lett volna egy nagy arányú győzelemhez. Ideális ellenfelünk volt, nagyszerű játékvezetés. A játékosaim hozzáállása nagy csalódást okozott. Ha helyzeteink felét berúgjuk, akkor két számjegyű győzelmet arattunk volna. Játékosaim nagy része nem érdemli meg, hogy az újságban ki legyen írva a neve ezen a mérkőzésen Monostorpályi összeállításban.

Kovács József: – Küzdelmes mérkőzésen győzött a jobbik csapat. Ismét gratulálok az ifjúsági csapatnak a győzelemhez

ÉRMELLÉK EGÉSZSÉGCENTRUM SZAKRENDELÉSEIÖrömmel tájékoztatom, hogy az Érmellék Egészségcentrum (4281 Létavértes, Baross u. 7.) 2011. szeptember 5-én 07:00 órakor megnyitja kapuit.

Szeretettel várjuk a kedves gyógyulni vágyókat!


ÉRMELLÉK EGÉSZSÉGCENTRUM SZAKRENDELÉSEI ide kattintva megtekinthető!


BIKINI NAGYKONCERT - " Zenével a gyermekekért ".
.
.
.
.
„A debreceni Gyermekklinika 1924-ben kezdte meg működését és napjainkban már a kelet-magyarországi iker-régió vezető gyermekgyógyászati, és Hajdú-Bihar megye egyetlen gyermekintenzív ellátást biztosító intézménye.Ez évben az Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum által korábban elnyert TIOP 2.2.7 pályázat eredményeként a régi központi épület keleti szárnya felújításra kerül, és egy épületrésszel bővül. Itt fognak működni a gyermek intenzív, koraszülött intenzív, csecsemő és sürgősségi ellátást biztosító osztályaink. A projekt azonban csak a beépített műszaki berendezéseket és minimális gép-műszer beszerzést tartalmazza.Alapítványunk kezdeményezésére „Zenével a Gyermekekért” jótékonysági koncertet szervezünk 2011. október 27-ére a Hódos Imre Sportcsarnokba Magyarország egyik legnevesebb együttese és vendégei közreműködésével.A jótékonysági koncert bevételéből új korszerű csecsemő- és gyermek intenzíves ágyakat kívánunk vásárolni, mely a mai követelményeknek megfelel és maximálisan biztosítja az intenzíves ellátás alatt a gyermek megfelelő kényelmét. 1 db felszerelt intenzíves ágy ára: 1.250.000,- Ft.Ezúton kérjük segítségüket célkitűzésünk megvalósításához, hogy lehetőségeikhez képest támogassák törekvésünket a koncertjegy megvásárlásával.”

Oldal:  1 2 3 ... 17 [18] 19 20
I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the other cell so rather than defining the 100% I just hide a large div at the bottom to push out the edge. I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the other cell so rather than defining the 100% I just hide a large div at the bottom to push out the edge.
Főmenü
Nincs közelgõ esemény
KÖZVILÁGÍTÁSI HIBABEJELENTŐ
Monostorpályi
Képviselő-testület
ORVOSI TELEFONSZÁMOK
Természetvédelem

Képek a galériából


Legújabb hozzászólások
[Naplóbejegyzések] 2013. január 04.
Beküldte Szabó József
Szia Cimbi!Leginkább egészség károsító hatása miat [tovább ...]

[Naplóbejegyzések] 2013. január 04.
Beküldte cimbi
Az ivóvíz arzén mentesítésére miért van szükség? N [tovább ...]

[Hírek] SAJTÓKÖZLEMÉNY A TÜDŐSZŰRÉS FONTOSSÁGÁRÓL
Beküldte Szabó József
Kedves Viktória! Egyelőre nem tudom megmondani mik [tovább ...]

[Hírek] SAJTÓKÖZLEMÉNY A TÜDŐSZŰRÉS FONTOSSÁGÁRÓL
Beküldte k.viktoria
Érdeklődni szeretnék hogy mikor jön a tüdőszűrő bu [tovább ...]

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte Juhász Péter
Kedves Ádám!Köszönöm.

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte crocodilehunter
"úgy ezt jelenteni fogom a munkáltatójának." Tessé [tovább ...]

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte Juhász Péter
Kedves Lajos!Írta ezt nekem: "Nem kioktatásra van, [tovább ...]

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte cimbi
Tisztelt Polgármester Úr !Utálom a politikát mert [tovább ...]

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte Szabó József
Uraim! Kérek mindenkit a beruházásról írjon, ne eg [tovább ...]

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte Juhász Péter
Kedves Lakosok!Kedves Cimbi és Lajos! Önöknek is m [tovább ...]