<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Tájékoztatás a LOKI szurkolói buszjáratról

Tájékoztatás a LOKI szurkolói buszjáratról

2024-08-14 00:00:00

Tájékoztatás a LOKI szurkolói buszjáratról

TÁJÉKOZTATÁS

 

A DVSC és a Debreceni Campus Kft. a LOKI hétvégi és ünnepnapi hazai mérkőzéseihez kapcsolódóan a Nagyerdei Stadion környezetében két helyszínen, a Red & White-nál és a Víztoronynál mini fesztiválokat rendez a mérkőzések előtti 3 órában, már most szombaton, a Diósgyőr elleni rangadó előtt is.

 
A tervek szerint a jövőben a Red & White-nál szórakoztató játékok, gyerekjátszótér, talk-showk, VR játékok várnak mindenkit, míg a Nagyerdei Víztorony kertjében kialakított Fan Zone-ban hangulatfokozó rendezvények kerülnek megtartásra régi Loki-gólokkal, meccsekkel, DJ-vel, zenével, régi és jelenlegi játékosokkal, pénztárcabarát étellel-itallal, folyamatos akciókkal.


A rendezvény eseményről eseményre fog újdonságokkal szolgálni, például a meccsek napján a Loki-bérlettel vagy meccsjeggyel rendelkezők számára kedvezményes Nagyerdei Kultúrpark belépésre is lesz lehetőség. A víztoronynál a mérkőzés előtti 60. percig vendéglátási akciókkal várják az érdeklődőket.

A bérlettel, vagy meccsnapi jeggyel rendelkezők számára autóbuszos Loki-céljáratok közlekednek a mérkőzések előtt és után a vármegye 8 irányából már augusztus 17-én a DVTK elleni mérkőzésre is. Ezzel 8 útvonalon mintegy 20 település 220 ezer lakosa számára válik lehetővé, hogy a Loki-meccsre szóló jegy vagy bérlet birtokában ingyenesen utazhasson a meccsre és onnan haza céljáratokkal. A buszok a Nagyerdei Stadionhoz érkeznek a mérkőzés előtt 2 órával, hogy az utazók a meccsen kívüli élményeket is elérhessék kedvezményesen (már 08. 17-én is 50%-os kedvezményt kapnak a debreceni állatkert belépőárából) és onnan indulnak vissza mérkőzést követően 30 perccel a Debreceni Campus Kft. támogatásának köszönhetően.



Az e heti menetrend a következő:

A mérkőzés kezdete: 17:00 óra

Járat indul: 13:40 óra - Létavértes, autóbusz váróterem

Járat 1. állomása: 13:55 óra - Monostorpályi, autóbusz váróterem (Létai utca)

Járat 2. állomása: 14:05 óra - Hosszúpályi, Szabadság tér

Járat érkezik: 14:30 - 15:00 óra - Debrecen, Nagyerdei Stadion Ady Endre út

Visszaindulási időpont a mérkőzés után 30-40 perccel.
 



Légy Te is részese a programoknak! Szurkoljunk együtt a Lokinak!








Megosztás közösségi oldalakon

Pályázatok


SZÉCHENYI 2020
    Monostorpályi szennyvizelvezetés fejlesztése