<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Beiskolázási támogatás 2024/2025-ös tanév

Beiskolázási támogatás 2024/2025-ös tanév

2024-08-15 00:00:00

Beiskolázási támogatás 2024/2025-ös tanév

Tisztelt Monostoriak!

Kedves Szülők!

 

Monostorpályi Község Önkormányzata – a tavalyi évhez hasonlóan – a monostorpályi bölcsődei és óvodai, az általános iskolai és középiskolai tanulmányait a 2024/2025-ös tanévben megkezdő gyermekek részére beiskolázási támogatást nyújt. 

A támogatást az önkormányzat gyermekenként 10.000.-Ft értékben biztosítja.

A beiskolázási támogatás igénylésére a gyermek szülője vagy törvényes képviselője abban az esetben jogosult, ha maga és a gyermeke Monostorpályiban legalább egy éve bejelentett lakóhellyel rendelkezik és a tanulmányait monostorpályi székhelyű bölcsőde, óvoda és általános iskolában vagy középiskolai tanulmányait az adott évben a tanítási év első napján megkezdi.

beiskolázási támogatás formanyomtatványon igényelhető 2024. augusztus 21. és 2024. szeptember 30. között. Az igényléshez szükséges nyomtatvány elérhető Monostorpályi község honlapján (www.monostorpalyi.hu), és beszerezhető a Családsegítő Szolgálatnál, a Polgármesteri Hivatalban, a Monostorpályi Óvoda-Bölcsődében, és a tankönyvosztáskor az általános iskolában.

A kitöltött nyomtatvány a Polgármesteri Hivatalban adható le (az igénylésre nyitva álló határidőn belül).

A kérelmek benyújtásának határideje:

  • szeptember 16.:     bölcsődei, óvodai, általános iskolai kérelmek + lakcímkártya másolatok, 
  • szeptember 30.: középiskolai kérelmek + lakcímkártya másolatok + iskolalátogatási igazolás vagy érvényes Diákigazolvány másolat

 

A jogosultsági feltételek fennállása esetén a gyermek szülője vagy törvényes képviselője által megadott bankszámlára utalással kerül kifizetésre a támogatás.

Letölthető nyomtatvány: „Igénylőlap beiskolázási támogatáshoz”

 

Monostorpályi, 2024. augusztus 16.                                                                                                                                                                                                               Szabó József

                                                                                   polgármester








Megosztás közösségi oldalakon

Pályázatok


SZÉCHENYI 2020
    Monostorpályi szennyvizelvezetés fejlesztése