Monostorpályi Online


Belépés

Felhasználónév:

Jelszó:Emlékezz rám

[ Regisztráció ]
[ Elfelejtett jelszó ]


Chat Box
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj

Kedves Lakosok! 2015. január 1. napjától az önkormányzat tulajdonában lévő Monostorpályi M.F.Ü. Kft. fogja végezni településünkön a hulladék gyűjtést és szállítást. A cég honlapján a www.monostorpalyimfu.oldalunk.hu minden egyes információ rendelkezésre áll, de keressék bizalommal a kollégákat az eddig megszokott módon. Az eddigi rendezett és fegyelmezett hulladékgyűjtést minden Lakosnak tisztelettel megköszönjük. Juhász Péter jegyző
Kedves Lakosok! 2015. január 1. napjától az önkormányzat tulajdonában lévő Monostorpályi M.F.Ü. Kft. fogja végezni településünkön a hulladék gyűjtést és szállítást. A cég honlapján a www.monostorpalyimfu.oldalunk.hu minden egyes információ rendelkezésre áll, de keressék bizalommal a kollégákat az eddig megszokott módon. Az eddigi rendezett és fegyelmezett hulladékgyűjtést minden Lakosnak tisztelettel megköszönjük. Juhász Péter jegyző
Kedves mindenki! A honlapon elég sok téves információ áll a falu természetvédelmi értékeit illetően. Keressenek meg és kijavítom szívesen.
Kedves Lakosok! A gyermekétkeztetés továbbra is TÉRÍTÉSMENTES, azaz ingyenesen igénybe vehető. Az ide vonatkozó 2014.09.15. napi rendelet-módosítás csupán a bölcsődések vonatkozásában teszi bele a REGGELI szót a rendelet Mellékletébe, de attól nekik is és minden óvodásnak, bölcsődésnek, iskolásnak INGYENES az étkezés. Juhász Péter jegyző (2014.09.13.) Ui.: Ezt a félreértések elkerülése végett írtam.
Az előző két üzenet együtt kezelendő. Mai=2014.09.08. Juhász Péter HVI vezetője
Tájékoztatok mindenkit, hogy a mai HVB 17:00 órai utáni ülés (sorsolásról) a Monostorpályi Polgármesteri Hivatalban (4275 Monostorpályi, Bajcsy Zs. utca 1.) lesz. Juhász Péter HVI vezetője
Tájékoztatok mindenkit, hogy a helyi választási bizottság a jelöltek szavazólapon történő sorrendjéről 2014.09.08.-án 17:00 óra után dönt. Az ülés nyilvános. Juhász Péter HVI vezetője
Kedves Cimbi! Mióta feljelentették az önkormányzatot „jóakarók” evégett is többek között, azóta fokozottan ügyelünk a határidők betartásában. Köszönöm jelzését, hogy szólt. Köszönettel és Tisztelettel: Juhász Péter jegyző
cimbi - []
Szép napot mindenkinek. Érdeklődni szeretnék a jegyzőkönyveket mikor lehet látni ?
Monostorpályi Község Önkormányzata nevében Boldog Nőnapot kívánok valamennyi kedves Hölgy lakosainknak. Juhász Péter jegyző
A tavaszi lomtalanítás időpontja: 2014.03.18.
Kedves Lajos! Én 20.000 Ft-ot fizettem be az önkormányzatnak a traktor használatáért, ami tegnap (csütörtök) állt rendelkezésemre reggel 8 órától, 13 óráig, két fuvar fa szállításával. Tudomásom szerint 7.000 Ft/kanyar a faluban a többi fuvarozó által a fa elszállítása az erdőről, viszont én 10.000 Ft/kanyart számoltam, ezért a 20.000 Ft. Számoltam ugyanis azzal, hogy nem kerülöm el a figyelmét! Az emberek, akik segítettek nekem, azok a tegnapi és tegnapelőtti nap szabadságon voltak, a napszámukat én fizettem ki nekik. Nincs kiváltságról szó egyébként, amennyiben a lakosság részéről jelzés érkezik, úgy segítséget fogunk adni.
Önkormányzatunk nevében valamennyi Kedves Lakosunknak Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk. Juhász Péter jegyző
cimbi - []
Tisztelt Képviselők! Hallják a lakosság segélykiáltásait.
Minden kedves és szeretett Édesanyának Boldog Anyák Napján kívánunk Önkormányzatunk nevében. Juhász Péter jegyző
A chatboxban adatbázis bővítése céljából a már 2. éve esedékes karbantartást eszközöltük. Az eddigi üzenetek törlésre kerültek. További kellemes beszélgetést kívánok minden kedves vendégünknek! (Természetesen sem a hozzászólásoknál sem a fórumban nem lesz szükség hasonló karbantartásokra, mivel ott témákra szedve aktuális dolgokat meg lehet tárgyalni tehát elég csak a témát deaktiválnunk ha már nincs használatban. Természetesen, kötetlen beszélgetésekre, továbbra is bátran használják a chatboxot is. Következő karbantartás ismét csak évek múlva lesz esedékes, természetesen ez függ a kihasználtságtól is.)

Élő Chat oldalunk, a következő képre kattintva érhető el!

Online TV oldalunk a következő képre kattintva érhető el!

"HOMOBA" projekt
HOMOBA projekt
Oldalunkon megtekinthető és letölthető PDF dokumentumok megnyitásához szükséges, a közismert Adobe Reader program, amit látogatóink az alábbi linkre kattintva letölthetnek.

Legújabb fórumüzenetek
Írta: Kiss István
Különleges hotelt építettek fel Debrecentől 30 kil[tovább ...]


Írta: Kiss István
Ismét van élősúlyban eladó (tápmentes) tanyasi híz[tovább ...]


Írta: Szabó József
2013. július 28-án vasárnap 18 órától a Művelődési[tovább ...]


Írta: Szabó József
Egy kedden megjelent kormányrendelet tervezet szer[tovább ...]


Írta: Szabó József
Új információ a beruházásról, kiválasztásra került[tovább ...]


Írta: Szabó József
Ismételten minden féle pletykák mende-mondák kerin[tovább ...]


Írta: Kiss István
200-220 kg körüli tápmentes, nem vastag szalonnájú[tovább ...]


Írta: Szabó József
Tisztelt Falusi!Ma, tehát 2012. szeptember 7-én ni[tovább ...]


Írta: FALUSI
Tisztel Polgármester Úr!Ez általános válasz amit m[tovább ...]


Írta: Szabó József
Falusi! A csatorna beruházáshoz szükséges befizeté[tovább ...]


Számláló
Ma
Összesen: 25
Egyedi: 5

Legtöbb
Összesen: 96334
Egyedi: 46723

Oldal ...
Összesen: 287211
Egyedi: 77900
Credits
Upgraded By ifj. Sapi Imre.
ifjsapiimre@monostorpalyi.hu

Copyright © 2010 www.monostorpalyi.hu - Monostorpályi Önkormányzatának weboldala. Minden jog fenntartva. Ez az oldal e107 portál rendszert használ.
Monostorpályi Fórum
  Téma Beküldő Megtekintések Válaszok Utolsó üzenet
Kiemelt Téma Helyi termékek (Monostorpályi Fórum) Kiss István 17835 2 Kiss István
cs okt 03 2013, 07:11 
Kiemelt Téma Ötletek (Monostorpályi Fórum) Kiss István 11712 13 Kiss István
k nov 24 2015, 08:52 
Kiemelt Téma Weboldal fejlesztése (Monostorpályi Fórum) Webmester 8545 11 Webmester
v dec 04 2011, 10:57 
Kiemelt Téma Szennyvíz beruházás (Monostorpályi Fórum) Szabó József 29222 48 Szabó József
szo júl 20 2013, 08:04 
Kiemelt Téma Érdeklődés, kérdés a Polgármesterhez (Monostorpályi Fórum) Szabó József 9807 14 Szabó József
cs aug 04 2011, 03:51 
Kiemelt Téma ONLINE TV TÁRSALGÓ (Monostorpályi Fórum) Webmester 4911 0 -
 
Kiemelt Téma Monostorpályi Online Társalgó (Monostorpályi Fórum) Webmester 6943 3 Szabó József
cs febr 17 2011, 08:06 
Témák: 7 | Válaszok: 91 | Megtekintések: 89978
Kedves Nénik és Bácsik!Tóth Jázminka vagyok!

Kicsit későn, de annál nagyobb hálával szeretném megköszönni a szervezők, az önkormányzat és a résztvevők munkáját, amit a jótékonysági napomra rendeztek.

Köszönöm a lakosság és a vendégek felajánlásait, amit kaptam tőlük. Azért a sok-sok jóért és szeretetért.

Cserébe megígérem, hogy meg fogok gyógyulni.

Még egyszer nagyon köszönöm.

Csókolom: Jázminka
Rajz- és irodalmi pályázat általános iskolásoknakA Tűzoltó Múzeum immár ötödik alkalommal hirdet rajz- és irodalmi pályázatot általános iskolás tanulók számára.

A Ne égess! című rajzpályázatra az általános iskolák alsó és felső tagozatos diákjai nevezhetnek bármilyen tűzzel, vagy a tűzoltók munkájával kapcsolatos eredeti ötleteikkel (ceruza, filc, vízfesték, ragasztott képek stb.).

Az irodalmi pályázat felső tagozatos diákoknak szól. "Egy káreset leírása" címmel megtörtént vagy elképzelt eset (tűz, műszaki mentés bármely fajtája) irodalmi feldolgozását várják. A fogalmazások szabadon választott műfajban készülhetnek (vers, elbeszélés, mese, fantasy). Az írások terjedelme ne legyen több mint három oldal.

A pályázatokat - iskola, osztály megjelölésével - postai úton lehet eljuttatni a Tűzoltó Múzeum címére (1105 Budapest, Martinovics tér 12.) Elérhetőségként e-mail címet és/vagy telefonszámot is fel kell tüntetni.

A beküldési határidő: 2012. január 16. (hétfő)

A legjobb írásokat és rajzokat publikálják, a kiemelkedő alkotásokból kiállítást is rendeznek. A győzteseket és helyezetteket ünnepélyes eredményhirdetésen jutalmazzák, akik ezután megtekinthetik a múzeum gyűjteményét, és közelebbről megismerkedhetnek a tűzoltók életével és munkájával is.

A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdésekre telefonon (261-35-86) vagy a tmuzeum@tuzoltomuzeum.t-online.hu e-mail címen lehet Galambos Évánál érdeklődni.
Tűzoltó Múzeum
ADVENTI KÖNYVVÁSÁR A KÖNYVTÁRBANAz alábbi kiadványok kedvezményes áron megvásárolhatók a könyvtárban.

Tovább az árlista megtekintéséhez...


Lakossági tájékoztató - Országos Katasztrófavédelmi FőigazgatóságTájékoztatom a lakosságot, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 2011. november 21-én országos értesítési és törzsvezetési, valamint országos lakossági riasztó és tájékoztató gyakorlattal egybekötött országos polgári védelmi mozgósítási gyakorlatot szervez.
A gyakorlat három, egymással összefüggő részből áll:
Az első részben országos értesítési és törzsvezetési gyakorlat keretében ellenőrzés, gyakorlás céljából értesítés kerül elrendelésre a központi, területi, helyi hivatásos katasztrófavédelmi szervek és a hivatásos tűzoltóságok állománya részére és egy beállított helyzet alapján törzsvezetési gyakorlatot hajtanak végre.
A második részben az országos lakossági riasztó és tájékoztató gyakorlat keretében a hivatásos katasztrófavédelmi szerv közérdekű közleményei közzétételének gyakorlása a közérdekű és a jelentős befolyásoló erejű, megyei szinten a helyi médiaszolgáltatók bevonásával.
A harmadik részben országos polgári védelmi mozgósítási gyakorlat keretében mozgósításra kerülnek a polgári védelmi kötelezettség alapján létrehozott gyorsreagálású szervezetek. A mozgósított erők egy része működésbe hozza a lakossági riasztó szirénákat Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Berettyóújfalun, Püspökladányban, Hajdúböszörményben, Hajdúnánáson és Balmazújvárosban, a másik része felkészítésben részesül.
A gyakorlat ideje alatt a Magyar Vöröskereszttel együttműködve a 18 – 60 év közötti lakosság részére önkéntes véradást szervezünk Debrecenben a Vérellátó Állomáson (Bem tér 19.) 07.30-tól 17.30-ig, valamint az Arany Bika Szálloda Bartók termében (Piac u. 11-15.) 17.00-tól 20.00-ig. A jelentkezők hozzák magukkal személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat és eredeti TAJ kártyájukat.

A fiktív katasztrófahelyzet beállítása mellett Magyarországon óvintézkedések bevezetésére nem kerül sor. A lakosság körében ne okozzon pánikot, ha megszólal a sziréna. A nem mozgósított lakosságnak a médiákon keresztül leadott közlemények figyelmes meghallgatásán és az önkéntes véradáson történő részvételen kívül nincs más teendője.

A feladat fontosságára való tekintettel kérem a lakosság megértését és fegyelmezett hozzáállását.


Kovács Ferenc tű. ezredes sk.
megyei katasztrófavédelmi igazgató

Monostorpályi Községi Könyvtár - Programajánló

• November harmadik hetében (nov. 14-20.) a Magyar népdal és népköltészet hete
alkalmából vers- és népdaltanulásra nyílik lehetőség.

• November utolsó hete:

- Mikulásváró versek tanulása
- Ajándékkészítés
Monostorpályi–Hajdúhadház 1–1 (0–0)200 néző, vezette: Kiss J. (Bodnár A., Kovács Á.).

Monostorpályi: Nagy L. – Bodnár L. (Czifra L.), Nyilas Sz., Besenyei B. (Bodnár A.), Kőnig A., Kun Á., Gyügyei Z., Kóródi D., Takács G., Pataki E., Bodnár I. (Vincze S.). Edző: Darnai József.

Hajdúhadház: Nagy S. – Salánki Zs., Rostás M., Horváth A., Gábor L., Lakatos 2 F., Nagy A., Molnár I., Győrfi I. (Nagy J.), Lakatos 1 F., Hortó J. (Dancsi J.). Edző: Nagy Imre. Gól: Gyügyei Z., illetve Gábor L. Jók: Nyilas Sz., Takács G., Kóródi D., Pataki E., Gyügyei Z., Kőnig Arnold a mezőny legjobbja, illetve mindenki. Kiállítás: Lakatos 2 F., Nagy I., Nagy J. Ifi: 4–3.


Darnai József: – Kemény, férfias mérkőzésen a vendégcsapat a nagyszerűen védő kapusuknak köszönheti az 1 pontot. Szeretném megdicsérni a három játékvezetőt, nagyszerűen vezették a szikrázóan kemény mérkőzést.

Nagy Imre: – Küzdelmes, izgalmas mérkőzésen sikerült a játékvezetői hármasnak elrontani a meccset. Üzenem Bodnár Úrnak, hogy a kispadról úgy állíttatott ki engem, hogy előtte nem ellenőrizték le, ki jogosult ott tartózkodni és ki nem. Ez az ifjúsági meccsen is megvolt. A játékvezetőknek a játékkal kellene foglalkozni, és akkor minden rendben működne. A játékvezetők legyenek már tisztában azzal, hogy egy kiállítás után mi, és kinek a szerepe. Mert ezzel Bodnár Úr nagyon nincsen tisztában. A hazai csapat korrektül, jól játszott. További sok sikert kívánok nekik.
MONOSTORPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA LAKOSSÁGI FÓRUMOT és KÖZMEGHALLGATÁST TART


Monostorpályi Község Önkormányzatának Képviselő-Testülete lakossági fórumot és közmeghallgatást tart, melyre szeretettel meghívja községünk valamennyi lakóját!


Ideje: 2011. november 17. napja (csütörtök)
- 16 órától közmeghallgatás
- 17 órától lakossági fórum

Helye: MŰVELŐDÉSI HÁZ

KÖZMEGHALLGATÁS
TÉMÁJA: (16:00-tól)

Napirendi pont Téma
1. Polgármesteri beszámoló az elmúlt 1 évben végzett tevékenységről (szóbeli előterjesztés)
Előterjesztő: a polgármester

2. Monostorpályi Község Önkormányzat 2012. évi belső
ellenőrzési tervének jóváhagyása (írásos előterjesztés)
Előterjesztő: a polgármester

3. Védőnői körzetről szóló rendelet megalkotása (írásos
előterjesztés)
Előterjesztő: a polgármester


LAKOSSÁGI FÓRUM
TÉMÁJA: (17:00-tól)

1. Az idei év parlamenti döntései
2. A 2012-es gazdasági év tervei

Meghívott vendég és a téma előadója:

MÁRTON ATTILA
Országgyűlési Képviselő (FIDESZ)

A közmeghallgatásra és a lakossági fórumra községünk VALAMENNYI LAKÓJÁNAK megjelenésére számítok a téma kiemelt fontosságára való tekintettel!

Osszák meg a témákkal kapcsolatban észrevételeiket, véleményüket!

Kérem, JÖJJENEK EL és tegyék fel kérdéseiket felénk és az Országgyűlési Képviselő Úr felé!


Szabó József
polgármester

Hajdúdorog–Monostorpályi 4–1 (1–1)180 néző, vezette: Lévai Z. (Pap E., Péter A.).

Hajdúdorog: Nagy Cs. (Tóth Z.) – Simicsku R., Juhász B., Kerek S. (Simicsku I.), Szűcs R., Anga A., Simicskó Gy., Kovács A., Szabó Z. (Péntek Z.), Oláh Zs., Pogácsás B. (Majoros A.). Edző: Nagy Zsolt.

Monostorpályi: Szabó A. – Bodnár L., Bodnár I. (Borók K.), Nyilas Sz., Kőnig A., Takács G., Gyügyei Z., Kóródi D., Kéri L. (Bodnár A.), Kun Á. (Besenyei B.), Nagy L. Edző: Darnai József. Gól: Pogácsás B. (4), illetve Kun Á. Jók: mindenki, a mezőny legjobbja Pogácsás Balázs, illetve Bodnár L., Kun Á. Ifi: 3-2.


Nagy Zsolt: – A mai mérkőzésen ebben az osztályban egy igazán jó csapatot sikerült megvernünk, így is készültünk erre a meccsre, tudtuk azt, hogy az egyik legjobb gárda ellen állunk ki. Ez a találkozón úgymond látszott is, de úgy gondolom, a meccsen sima hazai győzelem született. Az ifi csapatunknak gratulálok a véghajrában megnyert mérkőzéshez.

Darnai József: – Nagyszerű első félidő után számomra érthetetlen módon teljesen átadtuk az ellenfélnek a támadás lehetőségeit. A Hajdúdorog teljesen megérdemelten nyert.

Monostorpályi–Sáránd 6–1 (4–0)200 néző, vezette: Seres L. (Pap E., Péter A.).

Monostorpályi: Nagy L. – Bodnár L., Nyilas Sz., Bodnár A. (Vincze S.), Kőnig A., Kéri L. (Borók Zs.), Kóródi D., Gyügyei Z., Takács G., Pataki E., Bodnár I. (Kun Á.). Edző: Darnai József.

Sáránd: Csecsődi D. – Hegedűs A., Lovász L., Kovács N., Nagy Gy., Nyírkos T., Gönczöl J., Tóth F., Kocsis Z., Oláh J., Szabó Zs. Edző: Zákány Ferenc. Gól: Pataki E. (3), Kóródi D., Kőnig A., Gyügyei Z., illetve Szabó Zs., Jók: Bodnár L., Kóródi D., Nyilas Sz., Vincze S., illetve mindenki. Ifi: 2–0.


Darnai József: – Közepes színvonalú mérkőzésen biztos győzelmet arattunk. A két számjegyű győzelmet a nagyszerűen védő ellenfél kapusa akadályozta meg.

Zákány Ferenc: – Ezt a hétvégi monostorpályi kirándulást olcsón megúsztuk. Gratulálok a fiúknak a tisztes helytálláshoz. A gólkülönbség reálisan tükrözi a két csapat közötti különbséget.

Egyek–Monostorpályi 3–8 (0–4)100 néző, vezette: Mészáros Cs. (Dobi J., Nagy J.).

Egyek: Farkas J. – Kiss Sz., Farkas L., Kiss F., Nagy Sz., Kovács Z., Kovács Z., Fazekas I., Kiss S., Horváth Gy. (Farkas A.), Hadházi A. (Bárdos T.), Illés J. (Kovács Z.). Edző: Farkas Zoltán.

Monostorpályi: Kőnig A. – Bodnár L., Bodnár I., Besenyei B., Kéri L., Gyügyei Z., Kóródi D., Takács G., Vincze S., Pataki E., Kun Á. (Nyilas J.). Edző: Darnai József. Gól: Kiss S., Illés J., Farkas A., illetve Pataki E. (5), Kóródi D., Kun Á., Vincze S. Jók: a második félidő első 20 percében mindenki, illetve Pataki E., a mezőny legjobbja, Kéri L., Takács G., Bodnár I. Ifi: 1–2.


Farkas Zoltán: – Egy nagyon jó csapattól kaptunk ki. 4–0-ról 20 perc alatt majdnem csodát tettünk, 4–3-ra feljöttünk. Be kell vallanunk reális eredmény született. Gratulálunk a szimpatikusan játszó ellenfélnek.

Darnai József: – Magabiztos győzelmet arattunk egy nagyon lelkes, de szerény képességű csapat ellen. Szeretném megköszönni a három játékvezetőnek a nagyszerű közreműködést.

Új Széchenyi Terv - Zöld Beruházási RendszerPÁLYÁZATI FELHIVÁS


A Nemzeti Fejlesztési Miniszter az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye és annak
Kiotói Jegyzőkönyve végrehajtási keretrendszeréről szóló 2007. évi LX. törvény
végrehajtásának egyes szabályairól szóló 323/2007. (XII.11.) Korm. rendelet és a Zöld
Beruházási Rendszer működtetésének, felhasználási jogcímeinek, nyilvántartásának és
ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 18/2011. (III. 29.) utasítás alapján az alábbi

Pályázati felhívást teszi közzé:

A támogatás célja

A meglévő lakóépületek széndioxid-kibocsátás csökkentését eredményező valamint
energiahatékonyság javítását célzó napenergiát hasznosító rendszerek (használatimelegvíz előállítására, épületek fűtésére,
vagy az előbbi célok kombinált, esetleg egyéb hőigények kielégítésesre is szolgáló,
többcélú napkollektoros rendszerek) beszerzése és telepítése.

További információk ide kattintva elérhetők!

A pályázat során telepítendő napkollektor-rendszernek szervesen illeszkednie kell az
épület meglévő gépészeti rendszeréhez és egész évben működőképesnek kell lennie.


Otthonom az erdő rajzversenyA pályázó gyermek életkora: 3-14 év

Nevezési kategóriák:

I. 3-6 évesek,
II. 7-10 évesek,
III. 11-14 évesek

Az alábbiak közül szabadon választható technika: grafika, festmény (akvarell, tempera, stb.), rézkarc.


A nevezés részletei: Kérjük a rajzhoz kísérő levélben és a rajz hátoldalán is feltüntetni: Készítette / Életkor / Osztály / Nevezési kategória /Lakcím /Telefon / E-mail / Iskola (név, cím, telefon, e-mail) / Felnőtt segítő

A pályázók max. 2 pályaművel indulhatnak! A pályázó átadja rajzának felhasználási jogát a kiírónak. A beküldött pályaművek nem kerülnek visszaküldésre.


A pályamű mérete: A4

Díjazás:
A zsűri, a pályaműveket a kidolgozottság szintje, az érdekes ötletek megjelenítése és a téma egyedi feldolgozása alapján értékeli.
A nyertes pályázókat korcsoportjuknak megfelelő értékes ajándéktárgyakkal jutalmazzuk a nevezési kategóriák szerint.

A 10 pályaműnél többet beküldő iskolák közül 3 db 20.000 Ft értékű írószer csomagot sorsolunk ki a pályázat lezárását követően.


Letölthető dokumentum:

ipoly rajzpályázat

Beérkezési határidő: 2011. november. 14.

A pályamunkák leadhatók postai úton, a következő címen: EFFIX-Marketing Kft. 9400 Sopron, Pf 619.
A borítékra kérjük, írják rá: „Erdei Rajzverseny”

Ünnepélyes eredményhirdetés:
A nyerteseket az eredményhirdetés részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk.
Az Ipoly Erdő Zrt. „Élőhelyek megőrzése és rekonstrukciója az Ipoly Erdő Zrt. Közép-Magyarországi erdészetei területén” című projekt keretében rajzversenyt hirdet, „Otthonom az erdő” címmel, óvodás és általános iskolás gyermekek számára.

További információk:
Szittya Anita – EFFIX-Marketing Kft.
+3630/520-82-85
office@effix.hu

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) Enterprise Europe Network Osztálya


A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) Enterprise Europe Network Osztálya nevében tisztelettel meghívom Önt „Forráslehetőségek: a lehetőségek forrásai” című pályázati szeminárium és tréningre, mely az Európai KKV-Hét keretében kerül megrendezésre.

Programunk lehetőséget kínál arra, hogy gyakorlati információkat szerezzen forráslehetőségekről, a pályázati rendszer újdonságairól, valamint egy interaktív tréning során a teljes pályázati folyamattal megismerkedjen, az előkészítéstől egészen a megvalósításig!

Időpont: 2011. 10. 26. (szerda) 9.00-15.00

Helyszín: Eger, Excalibur Étterem, Érsekkert 1.


Főbb témáink:
· A HITA és az Enterprise Europe Network üzletfejlesztési szolgáltatásai

· Az Új Széchenyi Terv pályázati rendszerének jellemzői és újdonságai

· A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. hitelprogramjai mikro-, kis- és középvállalkozások számára

· Mikrohitel Programok bemutatása – Országos-, Kombinált- és Helyi Mikrohitel Program, Új Széchenyi Hitel Program

· A Széchenyi Programiroda szolgáltatásainak bemutatásaPályázati tréning:
Aktuális pályázati lehetőségek az Új Széchenyi Terv keretein belül
Pályázati folyamat bemutatása előkészületektől a megvalósításig
Projekt megvalósítása utáni teendők
Gyakorlati tanácsok
Kérdések-válaszok, konzultáció

A részletes programot és jelentkezési lapot mellékelve küldöm.

Jelentkezés és bővebb információ:
Juhász Gabriella, programfelelős (06-30-460-6459, gabriella.juhasz@hita.hu)
Részvételi szándék esetén a csatolt jelentkezési lapot 2011. október 25. 12:00 óráig szíveskedjen visszaküldeni a gabriella.juhasz@hita.hu e-mail címre!


További információkhoz kattintson a következő linkekre:

Jelentkezési lap
Program

Monostorpályi–Görbeháza 9–0 (5–0)50 néző, vezette: Kriston T. (Tatár I., Erdei T.).

Monostorpályi: Kőnig A. – Bodnár I., Besenyei B., Bodnár L., Kóródi D., Kun Á., Pataki E., Kéri L. (Kocsis J.), Gyügyei Z., Takács G., Vincze S. Edző: Darnai József.

Görbeháza: Ronkovics T. – Siket Gy. (Szarka Z.), Medve Gy., Benke I., Reszegi S., Képes T., Répási Sz., Hajdu R., Varga B., Besenyő P., Tóth P. Edző: Szolnoki Attila. Gól: Pataki E. (4), Bodnár I. (2), Gyügyei Z. (2), Takács G. Jók: Pataki E., Besenyei B., Kóródi D., Takács G., illetve Ronkovics T. Kiállítás: Medve Gy. Ifi: 6–1.


Darnai József: – Nagyszerű játékvezetés mellett szép győzelmet arattunk a sportszerű Görbeháza ellen. Ez a 9–0-s eredmény hízelgő az ellenfélre nézve.

Szolnoki Attila: – A mai napon csak edzőpartnerei voltunk a hazai csapatnak, így teljesen megérdemelt a győzelmük. Gratulálok a monostorpályi csapatának, sok sikert kívánok a céljaik eléréséhez.

BURSA HUNGARICA


A pályázók köre

A pályázatra azok az önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos
szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben
(felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos), alapfokozatot és
szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező
mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben, vagy felsőfokú szakképzésben, a képzési
keretidőn belül folytatják tanulmányaikat.

Képzésre vonatkozó keretidő: államilag támogatott képzésben részt vevő hallgató esetében a
támogatási idő, azaz a megkezdett 12 félév (a fogyatékossággal élő hallgató támogatási ideje további 4
félévvel megnövelhető); költségtérítéses képzésben részt vevő hallgató esetében a megkezdett 16 félév
(amennyiben a felsőoktatási intézmény szabályzatában a képzési keretidőt ennél rövidebben nem
határozza meg). [2005. évi CXXXIX. törvény a felsőoktatásról, 55. § (2) valamint 56. § (2) bekezdés]
Az ösztöndíjra pályázhatnak a 2011 szeptemberében tanulmányaik utolsó évét megkezdő hallgatók is.
Amennyiben az ösztöndíjas hallgatói jogviszonya 2012 őszén már nem áll fenn, úgy a 2012/2013. tanév
első félévére eső ösztöndíj már nem kerül folyósításra.

Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be azok a hallgatók is, akiknek a hallgatói jogviszonya a
felsőoktatási intézményben a pályázás időpontjában szünetel. Az ösztöndíj folyósításának feltétele,
hogy a 2011/2012. tanév második félévére a hallgató már beiratkozzon a felsőoktatási intézménybe.
Az ösztöndíjat minden pályázati fordulóban újra kell pályázni.


További információk és kapcsolódó dokumentumok:


BURSA HUNGARICA - PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Önkormányzata a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja a 2012. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2011/2012. tanév második és a 2012/2013. tanév első félévére vonatkozóan

Önkormányzata a Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve ezennel kiírja a 2012. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára

2012. ÉVI BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT - „A” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI ŰRLAP

2012. ÉVI BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT - „B” TÍPUSÚ PÁLYÁZATI ŰRLAP

Oldal:  1 2 3 ... 16 [17] 18 19 20
I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the other cell so rather than defining the 100% I just hide a large div at the bottom to push out the edge. I don't like using 100% on a table cell when I have a pixel width defined in the other cell so rather than defining the 100% I just hide a large div at the bottom to push out the edge.
Főmenü
Nincs közelgõ esemény
KÖZVILÁGÍTÁSI HIBABEJELENTŐ
Monostorpályi
Képviselő-testület
ORVOSI TELEFONSZÁMOK
Természetvédelem

Képek a galériából


Legújabb hozzászólások
[Naplóbejegyzések] 2013. január 04.
Beküldte Szabó József
Szia Cimbi!Leginkább egészség károsító hatása miat [tovább ...]

[Naplóbejegyzések] 2013. január 04.
Beküldte cimbi
Az ivóvíz arzén mentesítésére miért van szükség? N [tovább ...]

[Hírek] SAJTÓKÖZLEMÉNY A TÜDŐSZŰRÉS FONTOSSÁGÁRÓL
Beküldte Szabó József
Kedves Viktória! Egyelőre nem tudom megmondani mik [tovább ...]

[Hírek] SAJTÓKÖZLEMÉNY A TÜDŐSZŰRÉS FONTOSSÁGÁRÓL
Beküldte k.viktoria
Érdeklődni szeretnék hogy mikor jön a tüdőszűrő bu [tovább ...]

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte Juhász Péter
Kedves Ádám!Köszönöm.

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte crocodilehunter
"úgy ezt jelenteni fogom a munkáltatójának." Tessé [tovább ...]

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte Juhász Péter
Kedves Lajos!Írta ezt nekem: "Nem kioktatásra van, [tovább ...]

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte cimbi
Tisztelt Polgármester Úr !Utálom a politikát mert [tovább ...]

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte Szabó József
Uraim! Kérek mindenkit a beruházásról írjon, ne eg [tovább ...]

[Tartalom] Szennyvízberuházással kapcsolatban felmerült gyakran ismételt Kérdések és Válaszok a jelenl
Beküldte Juhász Péter
Kedves Lakosok!Kedves Cimbi és Lajos! Önöknek is m [tovább ...]