Kezdőlap >> HIVATAL >> Polgármesteri Napló

Polgármesteri Napló

2019.03.11.

Mozgalmas volt az elmúlt hét is! Talán sikerült előre lépni az ipari park beruházás kapcsán, a szennyvíz kivitelezésének a II. üteme áprilisban kezdődik, pénteken megtartottuk a Művelődési házban a nőnapot, a hulladékszállítással kapcsolatban a közbeszerzés előkészítése hónapok óta tart. Csak így nagyvonalakban. Ezenkívül sok kis apró cseprő dolog volt még!

Elindult a Magyar Falu program első pályázati kiírása. Ez az a program sorozat, amitől a vidék elnéptelenedésének a megállítását és megfordulását várják! Miközben, ahogyan az újságírónak is nyilatkoztam, minden pénz jól jön a vidéknek, minden forintnak van helye, aközben bezártak a vidéki takarék fiókok, hallani mindenféle információt önkormányzatok, hivatalok, járások megszüntetéséről, összevonásáról! Az egyik oldalon amit kapunk, a másik oldalon meg elveszik! Sok a bizonytalanság ebben a történetben, és talán ez a legrosszabb, hogy nincs hiteles információnk a jövőnkről!

Miközben olyan pályázatokat hirdetnek meg, pl. bölcsőde építés, amelyet más programokban már meghírdettek, addig a TOP pályázatokhoz nem biztosítanak elegendő forrást, pedig nálunk is az ipari parki beruházás kívánna még ilyet, és hosszútávon a beköltöző cégek iparűzési adója, valamint az ott dolgozók megalapozhatnák a vidék, benne konkrétan Monostorpályi jövőjét, az elnéptelenedés problémáját. Vagy nem ez a cél? 

 

2019.02.27.
Kedves Olvasók!
Köszöntöm Önöket a Naplómban, melyben aktuális kérdésekről fogom leírni a véleményemet! Hangsúlyozom ezek az én véleményeim, gondolataim, mellyel nem kell egyetérteni, vagy elfogadni! Csupán azért írom le, hogy ezáltal is betekintést adjak, mit miért csinálunk, vagy mások amit tesznek, szerintem mi lehet a következménye!
Jó olvasást kívánok mindenkinek!
Hajrá Monostor! Hajrá Monostoriak!

Megosztás közösségi oldalakon
Facebook Facebook oldalunk
Belépés/Regisztráció Belépés/Regisztráció

Facebook connect Belépés Facebookkal

Regisztráció helyett egyszerű belépés!
A lenti gombra kattintva beléphetsz a Facebook profilod segítségével weboldalunkra.

Tovább a profil oldalamra

Facebook kilépés!
A lenti gombra kattintva kilépsz a Facebook profilodból.

Kiadványaink Kiadványaink
Programok
YouTube csatorna YouTube csatorna